Welkom bij Rijschool Flex-line

Motorrijschool voor Den Haag en omgeving

Succesvol en met lol je motorrijbewijs halen..

Lessen wanneer je wilt ...

ook zondag's

Wat onze klanten van ons vinden .....

 

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den haag Flex-Line is een zeer vertrouwd adres voor motorrijlessen.

Onze roots liggen in Den Haag, mooie stad achter de duinen. Inmiddels geven wij  auto- en motorrijlessen in Delft,  Den Haag, Leiden, Pijnacker, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar,  Zoetermeer en omgeving. Woont u echter buiten deze gemeenten, neemt u dan gerust contact met ons op om na te gaan ook u van dienst kunnen zijn!

Als verkeersschool houden wij er een eenvoudig bedrijfsfilosofie op na. Geen moeilijke verhalen of loze beloftes.
Doen’ zit in onze aard! Vandaar onze heldere bedrijfsfilosofie:  ‘Blijf Persoonlijk en Betrokken’,Doe gewoon en doe het vooral goed!’. Zo simpel kan het dus zijn.

Dat we het goed doen blijkt dan ook uit de talrijke referenties van tevreden oud leerlingen en uit onze hoge slagingspercentages.

 

Waarom motorrijschool Den Haag Flex-line?

  •  Hoogste slagingspercentage van Den Haag en omgeving
  • ook lessen buiten kantoortijden en in het weekends
  • Goed en geduldige begeleiding met humor
  • Altijd dezelfde rij-instructeur
  • betrokken en persoonlijke benadering.

 

Wil je motorijlessen volgen, vlot veilig en voordelig? Dan is motorrijschool Den haag Flex-Line ook voor jou de juiste rijschool voor het volgen van motorrijlessen. We leiden jaarlijks tientallen kandidaten op voor hun motorrijbewijs en hebben een zeer hoog slagingspercentage (bron: CBR). Bel ons gerust om jouw mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op via deze link.

 

Snel slagen voor je motorrijbewijs

Bij motorrijschool Den haag  Flex-Line kun je motorrijlessen volgen om je voor te bereiden op je rijexamen. Onze lesmotoren zijn altijd vrij nieuw met ABS, dus bij ons krijg je gegarandeerd rijles in een nieuwe en goed onderhouden motor. Ook gebruiken we de nieuwste lesmethodes & materialen om ervoor te zorgen dat jouw motorrijlessen succesvol verlopen.

Zo maken wij bij motorrijlessen verkeersdeelname video opnamen van jouw vorderingen. Op lokatie van onze motorrijschool Leidschenveen bespreken we de leerpunten met behulp van deze video opnamen.  Je krijgt deze video opnamen mee (op een usb stick) en kun je thuis nog eens zelf je motorrijles terugkijken.

Rijschool Flex-line

Rijschool Flex-line

9 + 14 =

Wij geven ook motorrijlessen in:

 

 

Chat openen
Hallo,
Wij zijn nu bereikbaar