motorrijlessen Den haag zondag

Waarom motorrijlessen Den haag ook op zondag?

Het antwoord is simpel; wij zijn flexibel en klantgericht.

Meeste motorleerlingen werken door de week en hebben weinig tijd om dan ook nog eens te lessen.

Voor hen zijn onze motorrijlessen op zondag een goed gelegenheid om heerlijk en ontspannen te rijden op de motor! Voor ons is het ook genieten, tenslotte is motorrijden onze hobby, lust en het leven.

Flex-Line levert dus daadwerkelijk maatwerk en heeft zich gespecialiseerd in het geven van motor rijlessen en motor opfriscursussen. Na een rij opleiding van Flex-Line en het halen van het motor rijbewijs kan je ontspannen en zonder stress veilig het verkeer in.

Rijschool Flex-Line biedt jou;

  • ervaren instructeur met gevoel voor humor
  •  een gegarandeerd hoge kwaliteit van de motor rijlessen
  • gespreid betalingsmogelijk
  • uitsluitend nieuwe lesmotoren
  • geen wachttijd, gelijk beginnen met motor rijlessen
  • motorrijlesen op zondag  (natuurlijk ook doorde weeks en op zaterdagen) en avonden zonder extra kosten
  • elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeur

Last but not least; De proefles, de eerste les, de laatste les voor het AVD examen en het AVD examen zijn altijd privé !

 

Voor motorrijlessen op zondag ben je bij Rijschool Flex-Line aan het juiste adres. Al jaren horen wij tot de top van Zuid Holland wat betreft slagingspercentage. De afgelopen  3 jaar was dat voor het praktijkexamen voertuigbeheersing 95% en voor verkeersdeelneming 85%. Je hebt les op een nieuwe Suziki Gladius 2014; een gemakkelijke motor om mee te leren rijden.

 

 

Je motorrijbewijs haal je in twee stappen

Om je motor rijbewijs te halen, moet je twee modules doorlopen. Voor beide doe je apart examen bij CBR. De twee modules zijn:

  • Voertuigbeheersing.
  • Verkeersdeelneming.

Rijschool Flex-Line zorgt ervoor dat je op beide onderdelen snel vertrouwd raakt met de vereisten, zodat je straks veilig en verantwoord aan het verkeer deelneemt.

Direct beginnen    

Motorrijlessen op zondag per uur of pakket

Je hebt 60 minuten motorrijles voor maar € 39 per uur. Je kunt ook kiezen voor een spoedpakket: je betaalt dan een totaalprijs voor een vast aantal rijlessen plus het praktijkexamen. Voor voertuigbeheersing is dat € 390,- (10 lessen) en voor verkeersdeelneming € 539,- (10 lessen). Voordat je met het eerste spoedpakket begint is het wel nodig om een intake-les te nemen, zodat we je beter kunnen adviseren.

Overige service

Rijschool Flex-Line biedt naast de praktijklessen ( motorrijlessen) ook theorieles. Ook regelen wij de aanvraag van het theorie-examen (zie ook tarieven). De lessen vinden plaats in Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer. Het examen is in Rijswijk .

 

Rijschool Flex-line

Rijschool Flex-line

8 + 13 =

Wij geven ook motorrijlessen in:

 

 

Chat openen
Hallo,
Wij zijn nu bereikbaar