motorrijbewijs halen Den haag

Wilt U snel uw motorrijbewijs halen?

Wilt U  met spoed uw motorrijbewijs halen? Of wilt u  liever uw motorrijbewijs halen via losse motorrijlessen in uw eigen tempo?

Bij de motoropleiding van Rijschool Flex-Line  is de keuze aan U.

Uw voordelen:

  • Lessen bij een professioneel en plezier rij-instructeur die zelf ook motorliefhebber is
  • Zekerheid over aantal lessen en kosten
  • Lessen wanneer u het wilt, ook buiten kantoortijden en in het weekends.

Motorrijbewijs halen met lol en heel veel plezier!

Motorrijbewijs halen, het begint met een proefles. We kijken dan naar je rijervaring en leersnelheid. Op basis daarvan stellen we een lesplan op met het aantal benodigde motorrijlessen.

 

 motorrijbewijs halen Den haag

 

Veilig, vlot en voordelig motorrijbewijs halen, dat doe je bij rijschool Flex-Line!

  •  Altijd dezelfde rijles instructeur voor je motorrijlessen in Delft, Den haag,Zoetermeer, Leiden , Wassenaar en omgeving . Bij rijschool Flex-Line krijgt u les van 1 en dezelfde rijles instructeur. Uw instructeur kent jouw vorderingen. Veiligheid en verkeersinzicht zijn kernwoorden bij rijschool Flex-Line. Rijlessen worden in overleg met u op maat samengesteld. Rijschool Flex-Line helpt u ook bij het behalen van je theorie certificaat.
  • Motorrijles plezier en veiligheid staan bovenaan! Je moet je één voelen met de motor en plezier hebben in het lessen. U leert met de motor omgaan alsof het een fiets is. Veiligheid, verkeersinzicht en fun  zijn kernwoorden bij rijschool  Flex-Line.
  • U rijdt op modernste en veilige motoren (Suzuki Gladius 2014 model) uitgerust met ABS  en er is natuurlijk beschermende kleding en een helm voor u aanwezig. Via een draadloos ontvangstsysteem sta ik ten alle tijde met u in contact om u te coachen en bij te staan. Er zijn geen wachttijden dus u kunt direct beginnen!  Neem vrijblijvend contact op zodat ik u van alle informatie kan voorzien.

Of u nu een proefles wil, een verfrissingsles, gewoon wat  informatie of gewoon uw wilt uw motorrijbewijs halen, alles is bespreekbaar en veel mogelijk!

Veilig en snel je motorrijbewijs halen doe je rijschool Flex-Line

Chat openen
Hallo,
Wij zijn nu bereikbaar