Groupon acties motorrijlessen Den haag

Groupon acties motorrijlessen Den haag

Wil je voordelig je motorrijbewijs halen in Den haag? Dan heb je echt geen groupon acties motorrijlessen Den haag nodig!

Ook zonder een zg. Groupon acties motorrijlessen Den Haag  kun je bij Rijschool Flex-Line voordelig je motor rijbewijs halen.

10 motorrijlessen inclusief AVB -examen bij Rijschool Flex-line kost slechts €390,-

Waarom geen Groupon acties motorrijlessen Den haag ?

Het antwoord komt van Verkeerspro.nl

 

“Rijscholen die in zee gaan met Groupon verkopen rijlespakketten voor afbraakprijzen. Als de BTW en inkoopkosten bij het CBR betaald zijn, maakt de rijschoolhouder soms al verlies. Vervolgens moet hij bovendien nog tientallen rijlessen in het pakket gratis geven. Helaas is er tegenwoordig in iedere stad wel een rijschool te vinden, die de plaatselijke rijschoolbranche op deze manier kapot maakt. Het is voor professionele rijscholen die zich netjes aan de regels houden vrijwel onmogelijk om hiertegen te concurreren. Groupon is de lachende derde, want die verdient duizenden euro’s per rijschoolhouder.

Bovendien krijgt de consument een volledig verkeerd beeld van de normale rijlesprijzen. Daarmee is de schade die Groupon-aanbiedingen teweegbrengen, nog vele malen groter dan alleen de verkochte pakketten. Want een normale rijschoolhouder heeft ongeveer 50 euro per uur nodig (dat is inclusief 21% BTW) om zijn vak op een professionele wijze te kunnen uitoefenen en alle kosten te kunnen betalen. Probeer dan maar eens aan de consument uit te leggen waarom je buurman vrijwel gratis rijdt. De rijschoolbranche, die toch al zwaar onder druk staat, gaat zo steeds verder kapot.

Rijlespakketten

Zo is een veelvoorkomende aanbieding: 199 euro voor 10 rijlessen, Eigen Verklaring én een praktijkexamen. Of 399 euro voor 20 rijlessen, EV en een praktijkexamen. De deelnemende rijscholen maken hier zwaar verlies op, want vaak gaat de helft van de omzet naar Groupon. De rijschool kan vaak hiervan precies inkoop van het praktijkexamen, EV en BTW betalen (Groupon is BTW-plichtig over de voucher, maar rekent het bedrag vaak door aan de rijscholen). Dan blijft er niets meer over om kosten voor diesel, lesauto, arbeid, etc., te dekken.”

 

Je kunt bij rijschool Flex-line heel voordelig je auto en/of motorrijbewijs halen.

Onze oud leerlingen zijn onze referenties!  Klik hier !!!!!

roupon acties motorrijlessen Den haag

Chat openen
Hallo,
Wij zijn nu bereikbaar